Skip to main content

Wat we doen

Evenemententechniek,
maar dan anders

Show Rental maakt van ieder event, groot of klein, een show.We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en verrassen onze opdrachtgevers met onze ideeën.Dit doen we met de beste technische oplossingen op het gebied van licht, geluid en video.En met onze fijne, sociale mensen die techniek echt snappen en eindeloos veel plezier hebben in hun werk.Met Show Rental aan je zijde kun jij als opdrachtgever de show stelen.

Neem contact met ons op

Waar kun je
ons voor wakker maken?

We lopen warm voor alles waarmee we publiek kunnen verrassen, overweldigen, informeren, motiveren, enthousiasmeren. We denken liever niet in hokjes, maar als het moet dan zijn de hokjes:

Jouw Show Stelen

Step
by step

Elk event is anders, maar er zijn altijd een paar stappen die we nemen om tot een topresultaat te komen. Laat ons je meenemen op reis.

Jouw Show Stelen
Briefing

Briefing op locatie

Alle info die je hebt, ongefilterd, gooi het onze kant op. Weet je niet welke info we bedoelen? We’ll ask the questions!

3D Concepting

3D visualisatie & voorstel

We werken de techniek en locatie uit in een 3D visualisatie. Zo zie je wat we bedacht hebben. Een beeld zegt meer dan… een offerte 🙂

Voorbereiding

Pre-productie

Stap voor stap werken we naar het event toe. Alles moet strak: van content tot cues en van crew tot confetti.

Productie

Productie

We mogen de wei in! Techniek opbouwen, repeteren, laatste checks, inloop gasten, deur dicht, licht uit… Here we go

Oplevering

Post-productie

Als alle kippenvel weer weg is, kijken we terug tijdens de nabeschouwing. Eventuele content of statistieken ontvang je sneller dan het licht.

Kunnen we iets moois
voor je maken?