Carbon Events Sap

Corporate Events

Briefing

Voor het Customer kick-off event van een relatie van Carbon Events kregen wij de eer om iets moois te verzorgen. Dit tweedaagse spektakel, gehouden bij het prachtige Chateau St. Gerlach in Valkenburg, zat boordevol activiteiten en presentaties. Ons doel was om een naadloze samensmelting van techniek en esthetiek te realiseren, waardoor de gasten een unieke beleving kregen.

3D Visual

Tijdens de voorbereidingen hebben we de plenaire ruimte nauwkeurig ingetekend, compleet met techniek en meubilair. Elke zichtlijn werd zorgvuldig berekend om de gasten overal in de ruimte een optimale beleving te bieden. We ontwierpen podia en verbindende catwalks die niet alleen functioneel waren, maar ook een stijlvolle uitstraling hadden. Het kiezen van materialen die perfect bij de setting pasten, was essentieel om de gewenste sfeer te creëren.

Event

Het plenaire programma bestond uit een boeiende mix van shows, dans en inspirerende sprekers. Met een strak draaiboek, verrassende opkomst- en afgangsposities, ‘surround-like’ geluid en speels gepresenteerde content aan weerszijden van de zaal, werd een onvergetelijke ervaring gecreëerd. Meebewegend licht versterkte de sfeer en een adembenemende dansact hield het publiek continu geboeid.