CBRE Kickoff

Corporate Event

Briefing

Al jaren lang beginnen we het nieuwe jaar met het nieuwjaarsevent van CBRE. Deze klus blijft elk jaar weer bijzonder, doordat het event in de historische grote zaal is van Tuschinski. Maar dit jaar nog meer, want CBRE viert hun 50-jarig bestaan! Er word een speciaal licht plan gemaakt om de architectuur goed uit te lichten. Het programma moet kort en bondig, ze bespreken de hoogte punten van het afgelopen jaar en blikken vooruit naar het nieuwe jaar. Voor ons de klus dat alle sprekers goed hoor en zichtbaar zijn.

3D Visual

Dit blijft een uitdaging voor Tuschinski, want hier zijn geen digitale tekeningen van. Wanneer dit er niet is, moeten wij zelf de zaal modelleren, dit is een behoorlijke klus. Door de 3D-visuals krijg je een beter inzicht in het evenement en hoe de show gaat uitpakken, dit is erg belangrijk!

Event

Om half zeven ’s ochtends begint de opbouw, een extra vroege start. Dit omdat de eerste sprekers om half elf willen doorlopen. In de middag lopen er zo’n 700 collega’s naar binnen. Dit jaar stond in het teken van trots stil staan bij wat ze hadden bereikt en kijken naar de ambities voor de toekomst. Wanneer het event klaar is moeten onze collega’s binnen twee uur weer buiten staan, want in de avond draait er gewoon een film in de bioscoop!