600 jaar Hilversum

Brand Events

Briefing

Ter ere van het 600-jarig bestaan van de stad Hilversum organiseert de gemeente een feestelijke avond. Vips worden uitgenodigd om een documentaire over de stad te bekijken. Deze 45 minuten durende documentaire is een van de belangrijkste onderdelen van de avond. Verder wordt de avond opgeluisterd door het Metropole Orkest vanuit hun thuisbasis, het MCO, en er is divers ander entertainment, allemaal afkomstig uit Hilversum.

3D Visual

Bij het ontwerp waren meerdere uitdagingen, waarvan de grootste was dat alles gerealiseerd moest worden binnen de beperkingen van de historische zaal. De set werd rondom het led-scherm gebouwd, vanwege de centrale rol van de documentaire. Het orkest moest mooi uitgelicht worden, samen met de sprekers en andere acts. Verder moest door de hele zaal ook sfeer- en showverlichting aanwezig zijn.

Event

Tijdens het evenement verzorgden wij de begeleiding en de audio-, video- en lichttechniek op aanwijzing van een showcaller. Het was een groot feest om als echt Hilversum bedrijf om hierbij aanwezig te zijn en voor te werken!