MKB Ondernemerscongres

Congres

Briefing

Buro van Oranje had als doel gesteld voor de 2500 ondernemers: inspireren, netwerken en motiveren. In de Mainstage, Den Bosch is genoeg ruimte om een mooi stage design te realiseren. RTL-Z zal opnames maken dus het is van belang dat de ‘cameraplaatjes’ er goed uit zien. Ook moet het decor imponerend zijn maar de spreker moet niet wegvallen in de grote ruimte.

3D Visual

We besluiten om een 24 meter brede steiger in te tekenen en hier alle techniek, decor en podium omheen en in te bouwen. Op het podium creëren we een zithoek voor interviews en genoeg ruimte om te lopen voor de sprekers. De steiger lichten we van binnenuit aan, waardoor deze opvallend aanwezig is.

Event

Het event is uitverkocht en de gasten kunnen, naast de plenaire zaal, kiezen voor verschillende subsessies. Ook in deze zalen verzorgd Show Rental de techniek. Ook de sprekers zijn bij binnenkomst onder de indruk van het podiumontwerp en staan daarna te schitterende in de volle zaal. Het is een divers programma met sprekers als Ben Tiggelaar, Guido Weijers en Robert Doornbos

MKB Ondernemerscongres 2019 aftermovie