Terberg Spring Event

Corporate

Briefing

Vanuit Evers Evenementen kregen wij de vraag om een kale industrieloods om te toveren tot een 2-daags intern evenement voor Terberg uit Benschop. De zaal was acoustisch niet geschikt voor evenementen, dus daar lag een uitdaging. Tijdens het programma zouden inhoudelijke presentaties worden gegeven en in de avonden was er een diner-setting met muzikaal entertainment. De decorateur moest de mogelijkheid krijgen om in onze rigging zowel planten als (werkende) lampen op te hangen.

3D Visual

In de 3D-visualisatie hebben we de ruimte opgedeeld in 2 delen. Het plenaire deel moest plek bieden aan ruim 100 genodigden en het deel ernaast zou als museum worden ingericht met 3 old timer trucks uit de begin dagen van Terberg. De wanden van de ruimte zijn wit, maar in de visualisatie laten we zien dat we 2 wanden afhangen met zwart moltondoek om de akoestiek te verbeteren.

Event

De internationale gasten zijn onder de indruk als ze binnenkomen. De directeur neemt het woord en trapt het plenaire programma af. In de avond is er een uitgebreid diner en een optreden van The Three Waiters uit Londen. Overal in de zaal is het geluid goed hoorbaar en het opera-optreden maakt indruk. Oogenlust heeft de decoratie tot in de puntjes verzorgd. De tweede dag doen we het dunnetjes over voor een nieuw publiek. Jeanine Evers van Evers Evenementen kijkt terug op een geslaagd event en haar klant Terberg is ook zeer tevreden