Thuisbezorgd.nl Awards

Livestream & Awardshow

Briefing

Tijdens de Corona-lockdown van winter 2021 werden wij gevraagd door The Oval Office om een tijdens de Thuisbezorgd Awards de techniek te verzorgen voor de livestream. Met beperkte middelen moest een gelikte show worden gemaakt voor die zou worden bekeken door veel restaurants die aangesloten zijn bij Thuisbezorgd.nl. De genomineerde moesten in een virtuele wachtkamer worden geplaatst en live contact kunnen maken als ze een award wonnen.

3D Visual

Om er van tevoren zeker van te zijn dat we goede kaders en zichtlijnen zouden hebben, werd alles 3D ingetekend. De verschillende scenes op de locatie werden op de centimeter nauwkeurige gevisualiseerd zodat we de camera-posities goed konden bepalen. Zo werd van tevoren exact duidelijk hoe elk shot eruit komt te zien.

 

Event

Tijdens het event werden verschillende virtuele wachtkamers in beeld gebracht met gespannen genomineerde. Zodra een award werd uitgereikt, schakelden we live met de enthousiaste restauranthouders die vervolgens live hun reactie konden geven. Er waren ook intermezzo’s zoals een interview met de CEO van Jitse Groen.